Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2730723

Sv: A propósito de nada
Slänger in ett tips hur jag tror att tabellen slutar. Haka gärna på med ert tips oxå 😀

1. FBK
2. SAIK
3. RBK
4. VHC
5. FHC
6. LIF
—————
7. LHF
8. LHC
9. BIF
10. TIK
—————
11. MODO
12. ÖHK
—————
13. MIF
14. HV71

Mina tankar.

Färjestad och Skellefteå känns som de klart två bästa lagen i ligan. Tycker inget annat lag är i närheten ens.

Sen har vi ett gäng som känns väldigt jämnstarka och då tänker jag på Leksand, Linköping, Luleå, Frölunda, Rögle och Växjö. Ett eller kanske två av dessa lag kommer säkert gå tungt. Frölunda ser kantiga ut framåt och Växjö har mycket nytt där hela centerlinjen i princip är utbytt. Luleå har satsat men jag är skeptiskt till deras nya finnar. Risk finns att dom floppar rejält. Linköping är väl det lag man minst unnar någon som helst framgång så dom får gärna gå riktigt dåligt. Rögle känns bara svårbedömda. Kan bli grymt, kan bli skit.

Botten-6 känns som ett lotteri. Skador och formsvackor kan bli avgörande. Tippar med hjärtat att Brynäs tar sig förbi ingenmansland. Timrå har en bra offensiv men osäkerhet finns med ny finsk tränare och klen backsida, detta gör att dom hamnar en bit ner. MODO har sett riktigt svaga ut på försäsongen, tippar mest med magkänslan att dom klarar sig undan kval.

Örebro, HV och Malmö blir mina starka kandidater till kvalspel. Funderade ett tag på att sätta Örebro sist faktiskt, men jag tror att tränare Eriksson få detta på pappret svaga lag att ta sina poäng. Malmö har satsat ungt och friskt. Plockat in några bra backar oxå, men känslan är att det är allt för många frågetecken som lär rätas ut till utropstecken för att det skall bli bra. HV71 spelar kvalspel igen. Inte alls imponerad av deras trupp. Sen kan man ju misstänka att soppan kring Petersson ställer till det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ren känsla jag har. Skulle jag gå efter hur det sett ut på försäsongen (ej sett alla lag så känns inte rättvist) hade jag övervägt att sätta Linköping på kvalplats också. Luleå vill jag också flagga för att de kommer floppa pga deras tunna backsida fram till jul. Timrå kan lika gärna misslyckas helt också om spelarna tröttnar på att höra "f*cking" två, tre gånger i varje mening. Sen är det svårt att placera Brynäs just nu när man inte vet mer om skadan på D'Astous. Kommer nog skilja otroligt lite mellan lag 14 och säg... lag 9 kanske.

1. SAIK
2. Färjestad
3. Frölunda
4. Växjö
5. Rögle
6. Leksand
—————
7. Timrå
8. Luleå
9. Linköping
10. Brynäs
—————
11. MODO
12. HV71
—————
13. Malmö
14. Örebro
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Kopierar in mitt tips från JFK’s tipstråd

1 Skellefteå
2 Timrå
3 Frölunda
4 Växjö
5 Luleå
6 Linköping
7 Hv
8 Modo
9 Rögle
10 Malmö
11 Brynäs
12 leksand
13 Färjestad
14 Örebro
Kommentera

Sv: A propósito de nada
1.Färjestadn2.Växjön3.Skellefteå n4.Röglen5.Luleån6.Frölundan7.Leksandn8.Brynäs n9.HV-71n10.Timrån11.MoDon12.Linköpingn13.Malmö n14.Örebro
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Chanzone:
6-7a... det är sen gammalt. Ut i kvarten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Chanzone:

Skulle Leksand komma 6a skulle det vara en bonus.

LHC tror jag tyvätr hamnar högre.

Luleå har jag som seriesegrare ;)
Kommentera