Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2730756

Sv: A propósito de nada
Paninaro: Jag placerade mest Luleå där nu i och med deras backsida fram till jul. Kan så klart se helt annorlunda ut om de värvar en ersättare. Allard i andra backpar hade jag tyckt känts sådär sett till hans första år i Luleå. De 3 andra "före" honom är bra dock (Tuhkala också men J20-spelare enligt mig).

Backsidan i deras senaste match (mot Löven)
Hardegård - Gustafsson
Sellgren - Allard
Själin - Jansson
Tuhkala (lär mest spela i J20).

Det känns inte som en backsida som ska tävla om topp 6 enligt mig. Och som sagt, detta kan ju ändras helt om de får in en ersättare. Sen verkar inte luleåsupportrarna vara särskilt imponerade av O'Neill (än) heller utan snarare tvärt om. Slår inte den värvningen väl ut står de utan förstecenter. Deras tänkte (antar jag) finske andrecenter har ju producerat bra i Liiga under många år men det är ju verkligen inte synonymt med att lyckas bra i SHL vet vi.

Hur som helst ska det bli kul att se hur rätt (eller fel) man har. Kommer något lag sticka ut direkt (positivt eller negativt) eller kommer det skilja sig otroligt lite? Längtar verkligen efter att det ska dra igång nu. Och det kan ju mer eller minder skilja en poäng mellan kval och play-in (osannolikt) så omöjligt att gissa exakt rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Jag tycker att Luleå har en helt okej backsida, men kan inte för mitt liv förstå hur någon kan se de som en seriös guldutmanare med den där backsidan. Känns som att man snarare tar för givet att Bulan sätter defensiven utan att lägga stor stor vikt vilka som faktiskt finns där. Tror de kan få en jobbig säsong med tanke på hur enorma uppskruvade förväntningarna verkar vara där uppe, men tror ju knappt sina öron när man lyssnar på Luleåpoddar.
Kommentera