Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2730797

Sv: A propósito de nada
Peja:
"Sen är det klart att det finns spelare på den nordamerikanska markanden som är bättre, men som lågbudgetalternativ är Ljungkrantz ett fint alternativ."

Skall vi inte försöka sikta högre än leftovers från topplagen? Eller blommar Ljungkrantz ut till en topp 6-fw i närtid om han kommer till Brynäs? Han är dessutom snart i AHL?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Objektivt sett är Ljungkrantz en spännande spelare. Skridskostark, bra skott, 20 mål i HA förra säsongen och 22 år gammal. Den säsongen han hade i Almtuna är ju precis den säsongen som Lindblom. Lejon etc skulle behöva ha den här säsongen för att vara redo att utmana på allvar 25/26. Och även om Ljungkrantz skulle hamna i AHL så småningom, så skulle han ju kunna bli en bra hemvändare därifrån också om några år. Att han då vänder hem till just Brynäs är nog mer troligt om man tar tillbaka honom nu än om han skapar en stark koppling till en annan svensk klubb (inte nödvändigtvis Färjestad...).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Är väl primärt en kostnadsfråga, leftovers från topplaget är kanske det bästa som är möjligt. Inte ens självklart att man avser att plocka in ytterligare en forward, även om behovet är tydligt.
Kommentera