Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2730886

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Jag håller med. Tycker själva snacket är "skönt" och avslappnat. Har inget emot personerna som är med som så. Men analysdelarna kändes väl sådär även om jag inte är emot allt de säger (typ osäker målvaktssida) och att O Lindberg aldrig riktigt fick chansen "over there".

Men man får ju tänka på att de inte är några experter (min åsikt) utan går mycket på känsla när de tittar på laget på pappret. Hade de t.ex. pratat om hur överlägsna de var mot Modo (en match i mängden) så känns det som att de hade haft lite mer koll (en match är ingenting, men de nämnde typ ingen försäsongsmatch). Nu lät det mest som att Fimpen hade sett matchen mot DIF och sen gick man mycket på namn, förra säsongen (speciellt finalserien, DIF och Fimpen ni vet) och att vissa är lite föredettingar och mer slitna (Silfver) för att man spelat fler matcher än andra spelare i Europa (NHL spelar fler matcher än SHL).

Men det är väl lite förståeligt att varje person där inte kan se alla försäsongsmatcher hos alla lag. Jag som nyligen upptäckt hockeypoddar kommer nog absolut lyssna vidare och ta det för lite vad det är. Ett gäng föredettingar (spelarmässigt) som har lite skönt snack, högt och lågt. Men några experter kommer jag nog aldrig se dem som.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Då ska jag "förklara" några saker som kommer att komma upp i vinter.
I Färjestad avsnittet så säger StatsJocke typ Tomachesex.
Den skrattar man som fan åt, för förra året sa han fel på Petrachek? Och sa Petrasex.


Man får ta dom för vad dom är. Ett gäng som sitter och snackar om hockey i allmänhet.
Typ allt utom SHL.
Jag lyssnar alltid.
Kommentera