Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2731077

Sv: A propósito de nada
Erat: Motsatsen till femtefemman är hockeylabbet, de är pålästa på statistik. I senaste avsnittet går de igenom och rankar alla nyförvärv från AHL till Shl. Totalt 24 spelare. Brynäs AHL nyförvärv är inte i topp, snarare i botten. Får hoppas att statistiken är missvisande. Trivingnos statistik får iaf hyfsat omdöme. Källgren och Lindbloms siffror var inte lysande. Söderströms siffror var oxå bleka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wesel: Vilka var i toppen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesel: Håller med. Hockeylabbet är väldigt intressant, men samtidigt får man ingen kontext till siffrorna. För att ta ett exempel, så är det ju intressant information i sammanhanget med Lindbloms svaga säsong att han spelade med körtelfeber under x antal matcher och själv är öppen med att motivationen inte var på topp i AHL.

Samtidigt vill de nog gärna få med ganska många spelare i sina statistiska analyser, och om man skulle djupdyka i omständigheter/kontexter kanske kvaniteten skulle bli lidande, men jag tycker framförallt att Hockeylabbet är ett skitbra tillägg till en del andra poddar som tillför mer kontext.
Kommentera