Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2731081

Sv: A propósito de nada
Peja: Hur har det sett ut med Källgren/Persson på försäsongen. Har Källgren sett bra ut och håller collegemålvakten för SHL-spel?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
biff1: Persson gjorde det rätt bra mot Timrå i första matchen. 27 skott mot sig (28e var i öppen kasse) och förlust med 1-3.

Källgren gjorde inte resultatmässigt en bra match mot Örebro (85.7% enligt Swehockey) men fick bara 20 skott mot sig på 4 perioder.

Persson gjorde tillsammans med alla andra spelare en rätt usel match resultatmässigt mot AIK (6-2 till AIK). Men det speglar inte riktigt matchbilden då Brynäs vann skotten med 48-25.

Mot DIF så höll Källgren nollan. 3-0 och 37-20 i skott.

Mot Löven släppte Persson in ett mål bara men Löven tilläts också bara skjuta 13 skott på hela matchen. 13-38 i skott och 1-4 i matchen.

Källgren och hela Brynäslaget gjorde en bra match mot Modo i genrepet (Modo gjorde kanske inte sin bästa match heller). 36-17 i skott och 4-1.

Källgren har senaste matcherna känts otroligt lugn. Men också kanske lite oprövad i och med att lagen vi mött inte direkt presterat på topp heller (och så har vi mött HA-lag utöver Modo). Jag känner mig försiktigt positiv kring Källgren. Persson är jag inte alls säker på även om han inte alls gjort bort sig (utöver i AIK matchen men det gällde ju nästan hela laget). Betyder inte att jag tycker att han är dålig bara att jag inte tycker han känns lika lugn som Källgren, men det är också något som är 100% känsla från min sida.
Kommentera