Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2731184

Sv: A propósito de nada
Gavve:
"Men om arenan (främst kuben under matcher jag tänker på och inte träningar osv) används för hockey 5-6 timmar per vecka i snitt under säsong (övrigt tid inte alls) så är det ju rätt många timmar den inte används. Kan man då få regionen och andra företag i regionen att hyra arenan när Brynäs själva inte använder arenan/kuben så tjänar ju Brynäs på det."

Låter både rimligt och önskvärt!
Har du nån feeling för hur många event som körs på isytan relativt "ljushallen", restaurang och konferensrum/loger?
Vid konserter (hur många per år?) kör produktionsbolaget med egen utrustning och hyr arenan...?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Finns det få saker att gnälla på så hittar man saker att gnälla på… Nu att mediakuben blir försenad.. Det känns ju verkligen som Brynäs ”fel”…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Nope! Noll koll faktiskt. Jag är tyvärr en av de som inte ens bor nära nog för att kunna gå på matcher fler än 1-2 gånger per säsong så än mindre kan jag vara där när det inte är hockey.

Och jag vet faktiskt inte om arenan ens används till särskilt mycket annat i dag utöver restaurang så klart (jobbmässor kanske men knappast relevant med mediekuben eller arenan som så). Känns som att Göransson Arena används oftare för konserter. Vet faktiskt inte alls hur Brynäs tänker kring vad den ska användas till (mer än "samlingsplats" som de skriver) men den är ju knappast optimal för konserter i mina ögon. Och det lär nog inte ändras även med nya led-tekniken.

Spontant känns det mer som företagsevenemang och kick-offs i arenan där företagen samarbetar med LEDventure för att skapa en häftig upplevelse för sina anställda kommer vara det stora. Sen har jag ingen aning och det är rena gissningar från min sida. Men det borde (tycker jag) Brynäs så klart undersökt marknaden för i och med att de uttrycker sig så som de gör.
Kommentera