Brynäs IF

722789 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2731362

Sv: A propósito de nada
Största oron inför säsongen är hur Brynäs funkar tillbakatryckta i egen zon. Risken är att ett flertal matcher kommer få den karaktären och träningsmatcherna har inte erbjudit den miljön överhuvudtaget. Brynäs har varit puckförande lag i samtliga träningsmatcher. Risk att det blir en chock när serien startar…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Jag tror faktiskt ändå att man kommer fortsätta vara puckförande i ganska många matcher. Det är en del av spelsystemet, och backarna är ännu mer spelskickliga nu. Vi har sett det fungera bra under lång tid nu, även om motståndet "bara" varit ur HA eller undre halvan av SHL. Men jag tror ändå att det kommer fungera mot mellanskiktet av lag i SHL.

Sen vet vi att 'puckförande' inte är synonymt med 'segrande', och jag tror man kommer få det svårt med lag som är vassa på snabba omställningar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Charlie kan tydligen gå som vanligt, enligt GD:s liverapport!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: brukar vara lite Hawaii hockey dom 10 första omgångarna tills spelet satt sig för alla lag ser inget som tyder på att Brynäs skulle bli tillbaka tryckta enligt mig har man alla fall 2 kedjor som håller hög shl klass.
Alla lag spelar lite vimsig i början och nykomlingar brukar gå bra i början tror brynäs spelar är jäkligt taggade och motiverade att vissa att nu jäklar med.

Men som sakt nykomlingar brukar gå bättre i början tills spelet sätter sig
Kommentera