Brynäs IF

722842 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2731436

Sv: A propósito de nada
Huge: Det är kul med stjärnor i Brynäs och en hype kring laget. Samtidigt vetetusan om någon i Brynäs hade platsat topp 10 på en sån lista inför 2012?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "vetetusan om någon i Brynäs hade platsat topp 10 på en sån lista inför 2012"

Om vi pratar inför säsongen 11/12 (bara osäker om du menar den eller 12/13, men antar guldsäsongen) så skulle jag väl möjligtvis kunna säga Ekholm kanske? Hade ju en väldigt bra säsong redan innan (i Brynäs). Gunderson var ju ny inför säsongen (i SHL, kom från Örebro i HA) så tar inte med honom.

Sen hade ju Silfver och Järnkrok rätt bra säsonger de också säsongen 10/11 men oklart om de skulle platsa på en sån här lista inför 11/12 för det (för dålig koll på de andra lagen från den tiden). Namnmässigt kanske Jonas Nordqvist var det största namnet vi hade då (för den tiden menar jag så klart)? Utöver Honken då.

Det var ju inte ett jättenamnkunnigt lag då utan många unga som växte upp och växlade upp i precis rätt tid. Till och med Elias Lindholm fick några matcher då (spelade annars med J18 och J20 tillsammans med Djoos). Var väl knappast någon som satte Johan Larsson på en sån lista inför den säsongen heller trots sin superutveckling (fick spela JVM och VM samma år)..

Edit: och Dackel så klart. Mycket erfarenhet där men sågs väl knappast som spännande eller som stjärna då (blev bara 16 matcher och därmed också hans sista säsong).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Möjligen Honken och/eller Dacke (lista innan säsongen 2012)
Kommentera