Brynäs IF

723268 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2733605

Sv: Matchtråd: Linköping - Brynäs - säsongspremiär
Peja: Trippingutvisningen var horribel. Men jag är lite orolig för Bertilsson. Vi vet att 33 inte är en ålder för en back, men det gäller framförallt skridskoskickliga backar. Jag älskar Berra, han har en fysisk dimension vi behöver och han slår bra första pass vid speluppbyggnaden. Men igår såg han vilsen ut och han var sen in i situationer mycket pga hans sega skridskoåkning. Börjar det gå för snabbt? Ska han verkligen gå in top 4 när alla backar är skadefria? En premiär lever alltid sitt egna liv, men jag hoppas han studsar tillbaka mot Örebro och visar att min oro är obefogad.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Linköping - Brynäs - säsongspremiär
HitTheLights: Jag älskar Simon Bertilsson och kommer göra det tills jag dör, men jag tycker att det var tydligt redan säsongen när vi åkte ur att han hade svårare och svårare att hänga med i tempot redan då.

Som tur är kan han som back leva på bra positionering och speluppfattning ett tag till, längre ner i hierarkin. Jag tänker att om exempelvis en sån som Per Svensson i Timrå kan spela i SHL-hockey så klarar nog Bertilsson ett tag till också.
Låst ämne

Sv: Matchtråd: Linköping - Brynäs - säsongspremiär
HitTheLights: problemet kanske är att han inte inser än att han är lite segare.

Tar tränare det med han det så kanske han anpassar sig efter det och spelar mer på smartness och väger av situationer bättre.
Låst ämne