Brynäs IF

723268 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2733652

Sv: Matchtråd: Linköping - Brynäs - säsongspremiär
honken21: "Våra två toppkedjor behöver förstås steppa upp. Har svårt att se att det inte ska ske"

Jag håller med till 100%. Den jag än så länge är mest tveksam till där är Schroeder. Ska så klart inte ge upp på honom än men han har ju knappast imponerat på försäsongen heller, inte ens mot HA-lag. Hela den kedjan känns ju som att de har en del att bevisa (inte bara i går när laget i stort var ganska blekt under långa stunder).
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Linköping - Brynäs - säsongspremiär
Gavve: Jag är tveksam till både Schroeder och Indrasis som spetsspelare i SHL. Förhoppningsvis kan de göra OK säsonger, jag tror att Brynäs har för avsikt att ersätta de med yngre/bättre spetsspelare till nästa säsong.

Schroeder var ju lite av en nödlösning när man var sena in på marknaden och Indrasis kontrakt förlängdes automatiskt när Brynäs gick upp. För att få Indrasis i HA behövde man liksom ha med honom i SHL också, det var dealen. Båda är riktigt bra spelare, men jag är skeptisk till att man verkligen kommer vilja ha kvar de som SHL-spetsspelare till nästa säsong.

Med det sagt var både Schroeder och Indrasis rimliga rekryteringar sett till omständigheterna. Om man jämför med andra centrar som andra SHL-lag har värvat, så står han sig OK i den konkurrensen. Jag hoppas att Brynäs håller koll på Chad Yetman i den tjeckiska ligan, om han funkar där också skulle jag gärna ta honom till SHL nästa säsong.
Låst ämne