Brynäs IF

723305 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2734638

Sv: A propósito de nada
IronKrook: Bara 2 matcher som spelats (1 för Modo) så det är ju alldeles för tidigt att säga. Men Örebro är verkligen inte heller bra. 10 skott i denna match efter full tid (3 mål dock) där 6 av dem kom i första perioden.

Och om Örebro stundtals ser ofarliga ut ser Leksand helt värdelösa ut trots att de skjuter mer. Där tror jag dock de kan komma igång då de har rätt bra spelarmaterial. 10 insläppta mål på 2 matcher och bara 2 mål framåt sticker ju dock ut redan nu med deras spelarmaterial tycker jag. Ser ut som Leksands backar har sirap i benen och forwards har inget som helst krut i bössorna. Lassinantti får ingen som helst hjälp och Hellsten (som blev inbytt i dag) ser otroligt liten ut (183cm och 84kg).

Det är verkligen inga positiva tongångar hos Leksandsfansen ska ni veta. Det pratas redan om saker som:
"Vi kommer vara SHL sämsta lag genom alla tider"
"Spännande med kval igen"
"man har för få hockeyspelare i ett hockeylag."
"från att sjunga om SM-Guld till att åka ur SHL på mindre än 4 månader"

Något behöver ju hända där som jag ser det (för deras skull, jag klagar inte). Det är verkligen nattsvart hos Leksand som spelet ser ut just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tidigt än så länge, Leksand har ändå totalt sett ett ganska bra material, tror de kommer steppa upp. Men det är klart, det får inte börja spöka för mycket.

Hv vet jag inte riktigt, såg inte deras premiär, men idag imponerade de väl inte, många skador dock.
Kommentera