Brynäs IF

723252 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2736128

Sv: A propósito de nada
Några snabba, högt och lågt som vanligt. Helt okej att inte hålla med om allt. Och det går så klart inte att dra några slutsatser efter 1-2 matcher (1 för D'Astous).

30-77 i skottförsök (tror jag det var).
14-35 i skott på mål.
Noll utvisningsminuter i dag (5 stycken 2:or mot LHC).
Källgren hade en lugn kväll, känns lugn ändå. Svår match där man står "kall" under typ en hel period.
Andra perioden var ruskigt bra trots "bara" 10 skott (14 i första) men vi tillät bara 1 också.
D'Astous. Kan bli årets värvning för Brynäs om det fortsätter så här. Väl värd en sexa (som han fick) i betyg i GD efter matchen.
Sjukt att tänka att även Djoos ska in bland backarna.
Kul att se Kopacka och Bobby ha kul tillsammans. Kopacka snittar 2p/m och 1.5g/m medan Bobby snittar 1.5a/m om jag räknat rätt.
Shroeder var mycket bättre i dag.
De flesta i laget var väldigt bra i dag.

Oskar Lindblom. Osynlig. Går inte alls att känna igen även om han absolut inte gör något direkt dåligt. Han är självkritisk också vilket jag tycker är viktigt.
Skotteffektiviteten måste upp för Brynäs 8.57% i dag (en i öppen kasse så egentligen sämre) och 8.33% mot LHC. Det är uruselt rent ut sagt.
Fler måste steppa upp och producera. Av våra 5 mål vi gjort har Kopacka gjort 3.
Även om vi spelar bra så producerar inte våra två toppkedjor alls än (att vi vinner ändå är ju så klart positivt).

Något mer generellt gällande SHL:
Det känns verkligen som att (nästan) alla lag kan slå alla. Modo förlorade alltså mot Örebro med 5-0 och i dag vinner de mot Malmö med 5-1 som i sin tur vann mot Skellefteå med 4-1 som i sin tur vinner mot Växjö med 4-0.
Enda vi kan slå fast än så länge är att HV har det otroligt tufft med skador. 0p på 3 matcher. De gör det ändå bra defensivt sett till förutsättningarna.
Örebro kan bli årets slagpåse om det fortsätter se ut som det gjort i de 2 senaste matcherna. De har Skellefteå och Frölunda härnäst också.
Kommentera