Brynäs IF

723305 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2736560

Sv: A propósito de nada
Gavve: Det är rimligt att Lindblom behöver tid att komma in i SHL-spelet. Experter snackar om att spelare behöver ungefär en halv säsong, så det vore märkligt om precis alla kom in i den stora isen direkt. Det som Lindblom gör, och som inte många andra i Brynäs gör, är att han alltid krigar i ytan framför motståndarnas kasse. Han spelar inte påt utsida.

I Indrasis fall går allt lite för långsamt. Det handlar nog inte om acklimatisering till SHL, långsamma ben blir inte snabbare av att man acklimatiserar sig.

Scott kommer givetvis få spela klart säsongen. Hade varit en helt annan sak om det hade funnits riktigt bra unga spelare. Varken Ohlsson, Lejon eller Linus Lindblom är ens nära att hålla Scott nivå, trots att han har tappat mycket.

Nu vet jag att en del stör sig på detta påpekande, men det skulle göra väldigt stor skillnad för hela dynamiken och styrkan att få in en till riktigt bra forward. En klasspelare som är bra på skridskorna och mycket av den här problematiken med långsamma forwards som går att pincha fast hade försvunnit per automatik.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med. Men måste bara nämna Indrasis mönsterbrytaregenskaper. Igår har han kunnat göra tre galna artistmål. Han är extremt avig och en spelare som behövs i vissa matcher. Tycker han var påkopplad och bra igår men hade otur med marginalerna... I premiären hade han en dag "på andra sidan". Då var han svag...
Kommentera