Brynäs IF

723736 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2737339

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag hakade upp mig lite på fjärdekedjan under matchen. Alltså på ett positivt sätt. 3-2-målet som fjärdekedjan gjorde, och som väl blev väldigt avgörande matchutgången, är typiskt sånt som man får om man har bättre bredd i formationerna.

22/23 gjorde Kvist 0+2 och Birgersson 1+2.

Nej, deras primära jobb är inte att göra poäng, men det gör en stor skillnad över en hel säsong om man får typ 5 mål per gubbe av fjärdekedjelirarna, i jämförelse med om de gör 1-2 mål tillsammans.

På ett individuellt plan gjorde nog Anton Ohlsson sin bästa match någonsin i Brynäs. Inte för att han dominerade på något sätt, men han gjorde ganska många bra saker. Några fina pucktransporter, tacklingar och vunna närkamper. Naturligtvis var andra bättre och mer framstående, men tycker ändå hans insats är värd att lyftas fram, inte minst sett till mina egna (begränsade) förväntningar på honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: tycker om att vi äntligen har en fjärdekedja som är bra på båda hållen och skapar framåt och mer ofta än inte avslutar ett byte i offensiv zon och gör de lättare för toppkedjorna sen
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Viktigaste beskedet var nog att Källgren verkar funka riktigt bra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja, Ohlsson var också bra. Men som du säger, inte dominant på något sätt. Måste sålla lite när man ska dela ut plus till spelare också, man kan ju inte ha hela laget där :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silverberg ut med oknutna skridskor och shorts 😂
Kommentera