Brynäs IF

723732 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2737978

Sv: A propósito de nada
Metalman: Även om det så klart är väldigt tidigt sa Sanny nu i eftersändningen att han inte skulle bli förvånad om D'Astous kommer stå som årets värvning när säsongen summeras (alltså i ligan). Rätt bra hyllning efter att bara ha spelat 2 matcher (han missade ju första). Kul att se att Brynäs överlag får mycket hyllningar även om det är tidigt på säsongen.

Nu hoppas jag bara experterna börjar prata lite om Bobby då många var så sjukt tveksamma mot honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Nu är det som sagt väldigt tidigt på säsongen än men lite onykter och glad passar jag ändå på att kolla lite på värvningarna vi gjorde inför den här säsongen:

Erik Källgren
Ludvig Persson
Axel Andersson
Charles-Edouard D'Astous
Christian Djoos
(Viktor Persson)
Victor Söderström
Hugo Lejon
Oskar Lindblom
Jordan Schroeder
Jakob Silfverberg
Bobby Trivigno

Av dessa har iaf Källgren, Andersson, D'Astous, Söderström, Silfverberg och Trivigno inlett otroligt starkt. Söderström och Silfverberg var kanske inga "svåra" värvningar för Alcén att göra men övriga var inte helt givna värvningar men just nu ser Alcén ut att få väldigt bra träff på dem. V.Persson som jag la i parentes för det är ett korttidskontrakt tror jag också kommer kunna fylla sin funktion hur länge han än blir kvar. De enda som sett lite sådär ut inledningsvis är väl Lindblom och Schroeder. Lindblom vill jag ändå tro kommer växa ut, lite mer skeptisk till Schroeder. Lejon, L.Persson och Djoos har inte spelat något i SHL än så för tidigt för att säga något där men Djoos skulle jag blivit väldigt förvånad över om man inte visar sig hålla hög klass.

Vad vill jag säga med detta mer än att jag antagligen drar lite för stora växlar på tre matcher? Ja, Alcén verkar göra ett väldigt bra jobb. Jag var oerhört skeptisk när vi 2021 gav han ett fyraårskontrakt som sportchef och ja, även nu känner jag att det i början inte hade skadat om han fått mer uppbackning i sin roll, men jag får verkligen känslan att han växt i sin roll. Får vi lite mer sample size och det visar sig på riktigt att de värvningar han gjort i sommar faller väl ut, då tycker jag det är givet att förlänga hans kontrakt som går ut nästa år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: särskilt han på twitter som älttat 20-30 gånger om att trivigno inte firar jul i Gävle.

Tyckt grabben vart bra i alla matcher försäsong inkluderad!
Kommentera