Brynäs IF

723765 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2738169

Sv: A propósito de nada
Brander: Vi ska fortsätta att vara ödmjuka. Har vi 2 lag bakom oss när säsongen summeras är jag nöjd. Playin får vara en bonus även om starten varit optimistisk.

Tyckte bland det roligaste igår (fanns mycket som var roligt) var att se Gällstedt coacha byxorna av Röde Roger. Efter 1:a perioden där vi åkte på allt, likt Jokinens ”in your face” så ställde vi upp i en mer kontrollerande 1-3-1 och fick stopp på Frölundas spelvändningar. Det hade Röde Roger inget motdrag till och efter det var det Brynäs match.

Som många andra vill jag också passa på att lyfta fram Anton Ohlsson. Han gjorde en gedigen insats igår och såg ”senior” ut. Stark på pucken och mer fysisk än tidigare. Även gamle Scott hade fint klipp i åkningen.

Söderström och D’Astous är ju klassbackar och med Djoos tillbaka skulle jag säga att vi har en av seriens bättre backsidor. Kinnvall kommer få svårt att gå in på 6 backar då. Han behöver lyfta sitt spel rejält om han ska ha en tröja framgent.

Sammanfattat en otroligt rolig och stark hemmapremiär och jag ser med försiktig förväntan fram emot nästa veckas matcher. Kan vi ta 4-5 poäng där är det riktigt bra.
Kommentera