Brynäs IF

723775 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2738234

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Charlie var grym mot Örebro, Victor var grym igår, men totalt sett över tre matcher kan man rent av säga att Axel har varit vår klart bästa back? Fortsätter han på den här vägen är han som andra poängterat given på topp 4:

Peta Lindstein:
Djoos Söderström
D'Astous Andersson (Vilket jävla backpar de skulle vara)
Bertilsson Kinnvall

Peta Kinnvall:
Djoos Söderström
Lindstein D'Astous
Bertilsson Andersson

Glad att jag slipper göra det valet, svårt att avgöra vilket som är mindre fantastiskt än det andra..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bob: Som det sett ut senaste matcherna vet jag inte om vi vill splitta D'Astous och Söderström alls? Kanske sätta ihop Djoos med Andersson är ett alternativ.

Sen tar det ju emot att splitta Bertilsson och Kinnvall personligen (för att jag gillat dem över tid) men spelmässigt är det ju inte rättvist för Berra att spela med Kinnvall just nu. Berra kommer absolut inte bli så mycket bättre heller (det blir man sällan som 33-åring) men han är en defensiv pjäs som jag tror kan göra det bättre med Lindstein och göra det bra sista säsongerna (Berras sista säsonger alltså).

Yngsta med äldsta backen är ju lite kul att tänka också (självklart spelar det inte in i valet av backpar, bara en kul tanke från min sida). Jag glömmer liksom bort att Lindstein alltså är så ung att han får spela med J20 denna säsong (född 2005).

Vet inte hur Kinnvall skulle se på en roll som sjundeback i Brynäs. Självklart vill jag ha honom där men tror Victor Persson accepterar en sån roll mer och att han också skulle göra det helt okej. Som det ser ut nu lär ju inte Kinnvall vara en av personerna vi förlänger med efter säsongen i.a.f. Speciellt inte då han (22/23) enligt Expressen tjänade 200-250k i månaden. Om lönen ens är nära det (det vet jag inte) så kan det vara årets mest överbetalda spelare i.a.f. Men som sagt, ingen aning om vad han tjänar i dag då kontraktet förlängdes med 2 år efter att vi åkt ur och att han då säkert gick ned en del i lön för att få spela kvar.

Säger som dig, glad att jag slipper göra dessa val.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bob: Jag skrev ett inlägg tidigare där jag tyckte att Andersson visat redan nu att han är en topp 4 back, och det är med Djoos tillbaka. Lugn och trygg med pucken och med en bländande skridskoåkning.

De flesta backarna är ju faktiskt rätt bra på skridskorna vilket gör det svårt för motståndarna att dumpa ner pucken i Brynäs zon. Våra backar hinner oftast först in för att plocka upp pucken.

Så här hoppas jag att Gällstedt formerar backparen med alla tillgängliga.

Djoos - Söderström (kandidat till ligans bästa par)
D’Astous - Andersson (Stabilt över hela banan)
Bertilsson - Lindstein (Berra duger fortfarande för att rädda upp Lindsteins ibland vågade spel)
Kinnvall - Persson (Bäst för dagen får agera 7:e back)
Kommentera