Brynäs IF

723790 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2738257

Sv: A propósito de nada
Jugge: Järnkrok och Lucas Carlsson kan säkert bli aktuella, men det blir ju tidigast 26/27 i så fall. Bröderna Boqvist blir nog kvar utomlands många år till, tippar jag. Finns också en del målvakter, men vetetusan hur man ska tänka där i framtiden om Källgren fortsätter att imponera. Du vill ju ändå ha rätt dynamik i målvaktsparet.

En potentiell hemvändare till nästa säsong som ingen pratar om men som har egenskaper som skulle behövas i laget är faktiskt Emil Larsson. Ingen aning om Brynäshjärtat fortfarande finns där, har har ju en kaxig fasad, men sånt säger inte alltid allt. Han är en den typen av "as" på isen som Brynäs saknar.

När det gäller potentiella importer framöver, så ser Johnsen och Hawel verkligen spännande ut i Hockeyallsvenskan. Nu har de bara spelat några matcher, men de är värda att hålla koll på framöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Han är en den typen av "as" på isen som Brynäs saknar."

Är det inte lite av en sån spelartyp vi har fått i Bobby? Utöver att producera (tidigt på säsongen, jag vet) så drev han ju bland annat Ruohomaa till vansinne i går genom att köra på honom sådär precis på gränsen till slutsignalen (periodens slutsignal alltså).

Vet inte om jag tycker en 32-årig Emil Larsson är ett så spännande namn själv även om jag köper det du säger om kaxig spelare osv. Har ju tyvärr en kronisk sjukdom (ulcerös kolit) som gör att han kan bli borta när som helst (eftersom den är latent och kan bryta ut när som helst) vilket får mig att tveka än mer på honom.
hockeysverige.se/shl/emil-larsson-blev-inlagd-pa-sjukhus-riktigt-koriga-veckor/
Kommentera