Brynäs IF

723922 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2738753

Sv: A propósito de nada
Jugge:
”Vad jag menade trodde jag var glasklart. BP har ju funkat riktigt bra hittills, varför skulle Gällstedt vilja ändra på det?”

Nä glasklart är det väl inte, men det beror väl på hur man tänker.
Ditt resonemang är ju lika glasklart som att dra parallellen med att vinner man matcher så är alla delar i lagbygget och gameplanen optimerat - varför ändra något, som om det inte kan finnas brister svagheter.
Jag tycker inte vi har varit starka framför mål under match och kunnat hålla ytan fri från motståndare framför egen bur alla gånger. Bara för att vårat BP har fungerat betyder det inte med automatik att alla delar är optimerat och klart utan svagheter, inte för mig iaf.
Men jag ser vårt spel i 5 mot 5 och jag kan köpa att vi är en bjässe kort på plan då.
Men i BP är det annorlunda då vi ofta spelar tiden i egen zon och då blir matchbilden också annorlunda.
Men vi tänker glasklart olika här.


”Det var du som skrev att du saknade en större back i BP just nu. Det finns en (Larsen) men han platsar ju inte med backuppsättningen vi har nu.”

Nä, han platsar absolut inte att fylla ut vårt lag med nu, men betyder det att vi inte kan behöva någon mer fysisk att rotera in under våra BP:n för att stärka vår yta där?
Tydligen är det glasklart så för dig.
Var det då lika glasklart för dig att vi inte behövde Söderström heller då, eftersom vi redan hade en back i Johannesson - som inte heller platsade?
Kommentera