Brynäs IF

724348 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2739531

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
OveJärnkrok: Tycker det är viktigt att inte sticka iväg allt för långt i tankarna då säsongen är lång men inte känns detta Brynäs som ett kvallag just nu i.a.f? Hur det än går i den här matchen kan vi ju (än så länge) hänga med bland de bästa också och stundtals spela ut dem på hemmaplan.

Sen kan ju vad som helst hända under säsongen och alla lag kan ha en dålig dag. Men finns mycket jag tycker känns positivt med dagens Brynäs. Ett helt annat lugn i laget, bland supportrar och i föreningen vare sig det blir vinst eller förlust.

Och nej, det betyder inte att allt är perfekt för det eller att det inte kan bli bättre (Indrasis är en risk som ni andra säger). Glöm inte heller bort att Djoos ska in i laget också!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
Gavve: Oerhört svårt att vinna mot Färjestad. Trots att Brynäs gjorde en riktigt bra andra period blev det "bara" 1-1 och Färjestad hade klart flest heta chanser. Det säger ändå någonting om skillnaden mellan lagen.

Brynäs oerhört spelskickliga och skridskostarka backuppsättning grundlägger ett bra spel i puckinnehavet. Jag har svårt att se att Brynäs kommer bli inblandade i bottenstriden den här säsongen, men ett topplag är man ju såklart inte heller. Stabilt mittenlag som det känns nu.
Kommentera

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
Gavve: Nä, det går inte flyga iväg, lite därför jag använde uttrycket "hint" angående hur vi kan stå upp mot topplag. Boorks experiment började med att vi slaktade Linköping med typ 9-1.
Kommentera