Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2739973

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
Riktigt fin poäng idag och vi visar styrka. Men det går lite långsamt för vissa.

Läge att kasta om i kedjorna? Indrasis kommer ingenstans. Det hämmar Silfverberg (som inte heller är så kvick). Behöver få igång Silfver i fem mot fem. Samtidigt är Lindblom fortsatt osynlig.

Tror Trivigno och Kopacka kommer att vara heta även utan varandra, kanske t.o.m. ännu bättre om de får spetsigare spelare omkring sig.

Man hade kunnat bygga två heta toppkedjor med Silfver, Rödin, Kopacka och Trivigno som fw. Låta Indrasis och Lindblom gneta in sig i säsongen i en tredjelina tills vidare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
honken21: Det tycker jag verkligen inte att vi ska göra. Så som vi spelar nu funkar. Tycker inte att man ska kasta om för att vi bara får en poäng mot shls bästa lag. Mycket bättre att fortsätta på samma spår för att producera har vi gjort och det kommer vi att göra. Tycker inte alls att det går så långsamt. Vi gör en otroligt gedigen insats. Med Indrasis så är det high risk high reward. Gäller att han ger lika mycket som han tar, eller mer helst. Men det kommer att visa sig.
Vi producerar inte så mycket ikväll, men man lär ha i åtanke att det är en av ligans bästa lag också.
Angående Oskar så gör han ett väldigt bra jobb även när han är osynlig och frånvarande ur poäng protokollet. Han behöver bara lite mer tid att hitta tillbaka och att hitta självförtroendet igen. Det kommer.
Jag tycker personligen att Silfverberg redan är igång.

Hittills är det största utropstecknet målvaktspelet och defensiven tycker jag, framförallt.

Något jag har tänkt på är att jag tycker att i princip alla matcher hittills under säsongen har sett rätt lika ut om man bara tittar på vårt lag. Samma intensitet, och kämparglöd. Självklart skiljer det sig i hur många misstag vi gör och hur många mål. Men tittar man på kroppsspråket och hur mycket spelarna ger i varje byte så tycker jag att det är sig likt i varje match. Fina signaler.
Kommentera

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
Men herregud vad trög jag är.

Sett ett par liknande eller samma inlägg flertalet gånger och tänkt.

Det var då ett jävla pådrag om denna spelare ”Damjun”. Måste ju vara något riktigt starkt damhockey löfte dem fått till Brynäs damjunior lag.

Tills jag efter säkert 10 gången jag sett detta eller liknande inlägg inse att ”DAMJUN” är laget inte någon jävla spelare 😂😂
Uppladdat:

450x300-img8533.jpegimg8533.jpeg

Kommentera