Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2739992

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
Peja: indrasis ska vara med..han kommer att blanda och ge...Idag tycker jag mer man ska fundera på vår C och vår A...såg inte mycket av jacob o johan o de ska vara mer bärande än Indy...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
Stefan R 63: Indrasis blandar och ger men just nu så ger han alldeles för lite. Jag hoppas han bevisar att han kan vara en plus-spelare även i SHL men jag är väldigt tveksam till det med det han visat hittills.
Man kan och ska kräva mycket av både Silfverberg och Larsson men dom bidrar ändå och ger mer åt det positiva hållet i stort. Larsson vann som exempel väldigt många viktiga tekningar ikväll.

Sen har fler varit inne på avsaknad av speed hos vissa spelare och där kunde man önska att vi hade fler alternativ med den förmågan som kunde förändra dynamiken i fler kedjor.

Nu har vi ändå gjort en fantastisk bra inledning på säsongen och visat att vi som lag är att räkna med.
Det som glädjer mig mest är att se den vilja som finns att jobba hårt och tävla. Jag var mest orolig för den biten inför kvällens match. Även om Färjestad kanske är ett större och tyngre lag så var det frapperande ofta vi var starkare i sargdueller och kom ut vinnande med pucken.
Kommentera