Brynäs IF

724394 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2740075

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
bradberry: Ser ingen anledning att förändra en massa saker nu. Brynäs har fått en grym inledning på säsongen. Hand upp dom som trodde att brynäs skulle ha 7 poäng efter 4 matcher där 3 är bortamatcher varav en mot seriens troligtvis bästa lag.

Finns såklart alltid saker att förbättra men om brynäs kan hålla nuvarande nivå över säsongen ser det bra ut. Visst vissa spelare producerar inte framåt än men så länge man spelar det spel man nu uppvisar så funkar defensiven och ger oss chansen att ta poäng i alla matcher (är min känsla).

Nu har man iofs endast sett MV-persson i en match, och han kommer kanske inte vara lika bra varje match, men han ser ut att hålla godkänd shl-nivå iaf. Samma gäller ju såklart Källgren. 2 av dom stora frågetecknen inför säsongen. Med Djoos tillbaka ser backsidan riktigt bra ut, och det finns dessutom en bra bredd. På fw-sidan saknas en spelare för att Brynäs ska ha en riktigt bra bredd även där.

Såklart kommer det att komma dippar men känslan är att Brynäs har en trupp väl anpassad till ett spelsystem som kommer hålla dom borta från kvalspel. Det är allt jag begär iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
Ove Myling: Ja, poäng i Karlstad är vi ju inte bortskämda med, även om det kändes som om vi gav bort minst en pinne. Men man kan ju säga att Persson snodde den vi fick också :) Ett par riktigt grymma räddningar.
Kommentera

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
Gillar det som Sanny noterade igår efter Brynäs BP. Att man sätter in tredjekedjan för att få igång farten och tryck på Färjestad igen.
Kommentera

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
Angående #11 tycker jag han gör precis det han ska. Han ska acklimatisera sig så han spelar smart. Han sprutar inte in poäng nu men han gör heller inga misstag. Spela enkelt och smart och långsamt växa in i spelet och ligan.
Kommentera