Brynäs IF

724395 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2740114

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
Vi pratar om att ha tålamod med Lindblom och det behöver vi, han kommer att komma igång. Det är jag helt säker på. Men samma behövs med Indrasis. Absolut var hans misstag igår förödande, men han har gjort bra matcher innan. Det har gått fyra matcher. Tycker nog att vi får lugna ner oss lite här. Som peja säger så har han hittills varit närmare High risk, no reward. Även om han har gjort mål och poäng. Han kommer att växa in i SHL, Det är jag helt säker på. Sen är jag också helt säker på att Alcén och ledarstaben är fullt medveten om allt detta. Det är en avvägning. Ge Miks lite tid så kommer han att anpassa sig, det tror jag. Poäng kommer även komma.

Jag tycker inte man ska flytta upp Kopacka. Jag tycker han gör sig helt perfekt i tredjekedjan. (Även om det inte finns några nummer på kedjorna enligt Gälla :D) Han kommer säkerligen att fortsätta spela i första PP och göra en massa poäng. Och håller man honom i tredje så är han mer utvilad och fräsch i benen när det väl gäller, det tror jag är viktigt. Att sätta honom i första tror jag skulle hämma hans spel.

Sen tycker jag att Silfverberg och Indrasis har varit rätt fina ihop, förutom matchen igår. Och Larsson är ihopspelad med Indrasis redan som det är. Håll det säger jag och ha tålamod så kommer det släppa mer och mer.

Och påminnelse: Vi har spelat 4 matcher. Svårt att göra en slutsats redan nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
JawKee: Efter 10-12 omgångar brukar man kunna se tydliga trender. Då har ofta tabellen "satt" sig.
Kommentera

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
JawKee: Så vinner vi mot Rögle med typ 5-2 och alla dessa farhågor är bortblåsta. Tills vi förlorar mot Växjö och då kommer alla tillbaka med samma dravel :D
Kommentera

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
Zaar, Everberg och Bristedt borta för Rögle.

Positivt för Brynäs imorgon att 3 såpass bra spelare är borta imorgon (troligtvis borta).

Tror på 3 starka poäng 💪🏼
Kommentera