Brynäs IF

724412 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2740166

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
JawKee: Nyfiken fråga till dig (och alla andra). Vilka tycker ni är de största utropstecknen än så länge då? 1, 3, 5 eller hur många ni vill! Stort som smått spelar ingen roll. Men kul att prata om positiva saker också tycker jag.

För mig är det nog (utan inbördes ordning):
1. Målvaktssidan. Var väl den jag var mest osäker på inför säsongen.
2. Bobby. Har tjatat mig hes om honom men är som en producerande Granström/Alcén i sina glansdagar (att krypa under skinnet) med extrem avighet och hastighet.
3. Kopacka. Var rätt tveksam till att han skulle klara av SHL men hade verkligen fel där.
4. Boxplay. Vi var nia i boxplayligan i HA förra säsongen på 75.42%. Vi ligger just nu tvåa på 90%. Duktiga på att stänga ned motståndarna där.
5. Vi fortsätter vara starka i tredjeperioden (som i HA). I HA vann vi 51.92% av dem (DIF tvåa på 44.23%). Just nu ligger vi på 3 vinster och en oavgjord (SAIK tvåa på 60%).

Den sista där är lite spännande då vi än så länge inte vunnit en enda förstaperiod. Vi tillsammans med Rögle är de enda som inte gjort det. 3 oavgjorda och en förlust för vår del. Vi var rätt svaga i första perioden i HA också (25% vinst bara). Och när jag skriver HA menar jag så klart grundserien och inte slutspelet för att förtydliga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
Gavve:

1. Silfverberg
2. Målvaktssidan
3. BACKARNA! Ser riktigt bra ut. Otroligt rörliga, spelskickliga. Och hittills ett bevis på att även offensiva tvåvägsbackar är duktiga defensivt.
4. Axel Andersson, Bobby, Kopacka.
5. Håller med dig, Boxplay.
6. Hur jämna vi är i match efter match. Kropsspråket och signalerna det skickar. Spelarna ger allt i varje byte och det syns att dom brinner för det. Ser riktigt bra ut. Visserligen förlust mot Linköping men jag ser det NÄSTAN inte som en förlust, inte heller gårdagens match mot Fbk där vi även får 1p. Oavsett vad för motstånd vi möter så kör vi på samma sätt.
Kommentera

Sv: Matchtråd: Färjestad BK - Brynäs IF 2024-10-01
Imponerande ändå av Kolan att fortfarande vara bitter sedan han för 20 år sedan blev dumpad av Brynäs...

"Hellre sex stycken Didrik Strömberg" alltså än vår backsida 🙄
Kommentera