Brynäs IF

724487 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2740410

Sv: Matchtråd: Brynäs - Rögle 2024-10-03
Tigerhjärta: "Angående PPt så tycker jag det är dags att ersätta Kinnvall med Andersson i PP2.
Jag vet inte hur många gånger som Söderström la upp för fina direktskott åt Kinnvall senast men han vågar inte ta dem.
Låt Andersson prova säger jag."

Skulle gissa att Kinnvall spelar där i väntan på att Djoos är tillbaka (vilket kanske inte är så långt borta eftersom han tydligen är på is nu!)

Kollade lite statistik nyss och ser att Chuckie, Andersson, Lindstein och Persson inte varit inne på ett enda mål bakåt i 5 mot 5. Däremot har Bertilsson varit inne 4 och Kinnvall 5 (1 av dom var väl i pp). Känslan har varit för mig att dom 2 inte hänger med riktigt i shl-tempot och statistiken verkar bekräfta den känslan. Mycket kan såklart hända men nog borde Kinnvall petas till förmån för Djoos när denne är tillbaka.

En annan iakttagelse i statistiken är att Lindblom skjutit 11 skott på mål, flest i laget tillsammans med Kopacka. Vet inte hur många av dessa som kommit i pp, men det tyder väl på att hans kedja skapar lägen och att han kommer till avslut. En tidsfråga innan det lossnar för honom.

Johan Larsson är för övrigt den enda i topp 6 som fortfarande står på 0 poäng. Läge att spräcka poängnollan ikväll med andra ord!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Brynäs - Rögle 2024-10-03
Ove Myling: Det skulle ju också kunna löna sig något alldeles enormt att ha tålamod med Kinnvall. Det vet vi ju. Jag är nog mer inne på att flytta D'Astous ut på Kopackas plats och ha Djoos på point i den uppställningen, tror det vore den klaraste förbättringen man kan göra, på grund av Kopackas bristande spelsinne. Kanske vi kan spela tredjekedjan lite mer i 5v5 som kompensation, det tycker jag de gjort sig förtjänta av..
Kommentera

Sv: Matchtråd: Brynäs - Rögle 2024-10-03
Ove Myling: För att försvara de gubbarna lite, ber jag er att kolla på hur resterande spelare på isen vid de baklängesmålen agerat. Båda målen mot Frölunda kom från mittzonsdräll där även fwds ligger helt fel och glömmer sin gubbe hemåt.
Visst har de en del att jobba på, men allt ligger inte på backarna vid de målen, som ett exempel.
Jag personligen tycker ändå att Bertil/Kinnvall steppade upp rejält mot FBK, enklare spel i egen zon, vassare framåt och framförallt rejälare. Även många bra skottäck etc.

Annars tycker jag att det är ett lyxproblem med vem som ska petas för Djoos när han är tillbaka.
Kommentera