Brynäs IF

724793 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2741486

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Kan inte ens komma ihåg senast Brynäs vann i Växjö. Känns rent spontant som en given torsk, men å andra sidan visade ju laget oväntade takter nere i Karlstad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: 2016-10-15 verkar det som. I.a.f. i grundserien (vet inte om vi mött dem i slutspel någon gång och inte kollat). Sen har vi några OT-förluster också så inte bara "rena" förluster. Men det är ett gäng år sen vi vann efter full tid (ingen OT-vinst under denna tid heller). Börjar bli dags igen. Men jag blir glad om vi tar poäng!

Alla poäng vi kan ta är oerhört värdefulla vare sig vi möter Rögle, FBK, eller Växjö. Corsi-statistiken fortsätter se extremt bra ut för Brynäs också (Finns på SHL.se ifall ni vill grotta ner er). Nu etta där, vi haltar dock en hel del gällande skotteffektiviteten
Mot LHC: 8.33%
Mot Örebro: 8.57%
Mot Frölunda: 23.81%
Mot FBK: 3.12%
Mot Rögle: 6.25%
Totalt: 9.03% (Bara 2 lag var sämre i SHL förra året efter 52 matcher, 5 bakom oss denna säsong just nu).
Sen spelar detta verkligen ingen som helst roll så länge vi fortsätter släppa in så här få mål samtidigt som vi skjuter mycket skott.

Oerhört starkt att vinna i dag. Som många andra sagt. Säsongen vi åkte ut känns detta som en solklar förlust (hedersam där vi släpper in 1 i öppen kasse i slutet). Viktigt att vinna och att underliggande statistiken pekar åt rätt håll även om spelet inte alls fungerar alla gånger, det tycker jag vi var väldigt bra på i HA också. Sen finns det som sagt saker att förbättra även om vi fortsätter ta poäng, det tycker jag Gälla är tydlig med också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Stort att be om ursäkt i modoforumet med tanke på stortrollet JFK:s alla drygheter
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Rögle hade 10 av 11 mot oss innan dagens match. I år är det vi som bryter negativa trender.
Kommentera