724793 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2741515

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: tankar kring matchen:

Första perioden bra, intensitet, duellspel, uppspel, målvaktsspel, ja det mesta var på plats förutom mål och dåligt PP.

Andra perioden inte lika bra men enligt mig var vi det bästa laget även då.

Tredje klart sämsta perioden av oss och vårt tidigare spelövertag jämnades ut

Sammanfattning: starkt att vinna när vi inte spelar på topp. Jämför med hur det sett ut sen 2017 tills fallet till allsvenskan. På den tiden var vi ”tvungna” att spela bra för att vinna. Spelade vi dålig blev det ras

Toppar idag:

Källgren, svår match igen, sprider lugn och en stor bidragande orsak till vår defensiv. Utespelarna litar på honom och då kan de spela mer aggressivt i defensiven.

Kinnvall, bästa matchen i år, bla matchens delikatess i hörnet när han vallar pucken till sig själv

Bertilsson…var Bertilsson, ni kan hans kvaliteer.

Axel Andersson, dynamisk back, syns både i defensiven och offensiven.

Silfverberg, vår viktigaste spelare och gjorde avgörande målet.

Trivigno, rivig, grymt ass på första målet.

Söderström, bästa Brynäsare, var överallt, infriar namnet ”Katten”.

BIF Kungen: "Tredje klart sämsta perioden av oss och vårt tidigare spelövertag jämnades ut"

Håller med. Ändå starkt att vinna den (1-0). Vi har alltså vunnit 4 av våra 5 tredjeperioder och den femte har vi spelat oavgjort i. Första perioden har vi bara 1 vinst i på våra 5 matcher och andra perioden har vi 2 i. Tyder på att vi blir starkare ju längre matcherna går (detta var samma sak i HA om jag minns rätt). Tidigt på säsongen så klart så det är väl mer rättvist att sammanställa när man mött alla lag 1 gång i.a.f.

Även fint att höra Gälla på presskonferensen om att han inte är nöjd med spelet. Att det inte riktigt satt i dag och att vi måste "tävla än mer för att ta oss in på insidan mer" eller något sånt. Skönt att ha en tränare som efter 3 vinster, en OT-förlust och 1 förlust inte säger "Vi är nöjda med poängen vi fått" tycker jag.