Brynäs IF

724823 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2741564

Sv: A propósito de nada
mk: Efter att ha gillat på reprisen tycker jag ändå att domarna gjorde rätt. Min spontana reaktion var matchstraff men 2 minuter var OK. Jag tror inte att det är en medveten armbåge, tycker matchstraff hade varit för hårt för en omedveten aktion. Skulle inte kalla det för tjuvsmäll. Oavsett vad regelboken säger tycker jag det vore dålig fingertoppskänsla att dela ut matchstraff för en sån sak.

Sen är det intressant att Brynäs spelar så oerhört rent och disciplinerat. Inga dumma utvisningar. Man åker skridskor och jobbar klubba mot klubba istället för att göra saker där man riskerar utvisningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Tycker inte heller att armbågen är ett matchstraff - Men visst är det en tjuvsmäll.
Det där är klassiskt, att maskera den medvetna armbågen med att du rör klubban i den riktningen. Jag tror han visste precis vad han gjorde, de två hade dessutom haft ett groll strax innan.

Om man kollar noga så nog är armbågen onaturligt högre upp än om han bara hade dragit klubban i sidled ;)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Absolut. Kollade på Hockeykväll, och Jonas Andersson var inte nådig mot HV spelaren som "fixade" matchstraffet. Det är ju inte ens utvisning. Där ser man ju vad skridskoskickliga spelare betyder. Brynäs iår hamnar ju aldrig i sådana situationer ännu iaf.
Spelar på ett modernt sätt. Kul att 3 gamla storfiler kan implementera ett så bra spel.
För det var ju kritiken mot Brynäs tränare förra året.

Läste lite dina inlägg i modoboken.
Silverberg har ju på ett annat sätt förberett sig på att komma hem. Framförallt mentalt, han är ju redan inne i spelet. Ganska vanligt att det tar längre tid för spelare att vänja sig.
Förutom för Katten då. Helvete va bra han är.
Kommentera