Brynäs IF

724829 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2741593

Sv: A propósito de nada
Alltså, jag måste bara säga att jag njuter varje match av vårt försvarsspel (med och utan puck) och målvaktsspel. Jag tror jag aldrig upplevt det så stabilt! När vi vunnit tidigare så har ofta offensiven varit den avgörande, nu är det mer grind. Love it! (Även om jag önskar vi kunde vara lite vassare framåt).

Sen också, Söderström. Wow, wow och wow. Vilken ynnest att se honom spela. Han är helt otrolig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Supportern: "Alltså, jag måste bara säga att jag njuter varje match av vårt försvarsspel (med och utan puck) och målvaktsspel. Jag tror jag aldrig upplevt det så stabilt! När vi vunnit tidigare så har ofta offensiven varit den avgörande, nu är det mer grind. Love it! (Även om jag önskar vi kunde vara lite vassare framåt).

Sen också, Söderström. Wow, wow och wow. Vilken ynnest att se honom spela. Han är helt otrolig."

Ja, verkligen imponerande defensiv. Andersson och Lindstein har fortfarande inte varit inne på ett enda mål bakåt (i 5 mot 5). Chuckie var inne på sitt första bakåt igår och Söderström har varit inne på ett. Anmärkningsvärt bra!

Brynäs är ju dessutom i stort sett felfria i bp, har endast släppt in ett mål och det var ju i slutsekunderna mot Frölunda när matchen redan var avgjord.

Enda plumpen i protokollet är att Kinnvall varit inne på 6 mål bakåt (enda målet igår). Han har varit inne på 6 av 9 insläppta mål, dvs 2/3. Tyvärr också anmärkningsvärt.
Kommentera