Brynäs IF

724837 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2741654

Sv: A propósito de nada
JawKee: Jag tycker att man kan göra "tramsiga" hockeypoddar på ett bra sätt också. Håller med om Femtefemman som försöker vara macho och aktuella och misslyckas med båda (min åsikt) medan jag t ex. tycker Niclas och Figges podd "Under isen" är lite kul och annorlunda trots att den är så långt ifrån seriös man bara kan komma alla gånger.

Sen är det ju tur att det är frivilligt att lyssna och att det är helt okej att stänga av om man inte gillar det. Alla poddar är ju inte för alla. Jag själv gillar att varva det seriösa med det lite (mycket) flamsigare emellanåt. Sen finns det poddar jag inte gillar i båda kategorierna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Håller med dig! Nyligen lyssnat på mitt första avsnitt med Niclas och Figge och jag älskade den! Så mycket skratt! Med Nedsläpp Brynäs ligger högst, Våran egna Uppe på sätraåsen är hittills kanske lite småtråkig men ändå helt okej. Sanny & Svensson och Rinkside ligger nog annars högst. Kul med TV4 Hockeypodden nu också. Kan bli ett och ett annat Nedsläpp från andra lag också. Hockeypuls går alltid hem med.
Kommentera