Brynäs IF

725292 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2742531

Sv: Matchtråd: Växjö - Brynäs 2024-10-05
munkas: Jag tycker att laget är spännande sammansatt. Backsidan är väldigt offensivt inriktad, men det kompenseras av att centeruppsättningen är defensivt inriktad. Det gör att många backar kan delta offensivt utan att laget tappar defensiven.

Tycker den största svagheten är att man har för få snabba forwards, det är ingen slump att tredjekedjan kommit till fler snabba kontringar än övriga kedjor tillsammans. Tror det hade gynnat en spelare som Silfverberg mycket om han hade spelat tillsammans med någon som kan åka snabbt över stora ytor, Silfverberg och Indrasis är bra spelare, men Indrasis är i stort sett alltid stillastående när han tar emot pucken. Silfverberg kan aldrig sätta en "djupledspuck" på öppen isyta till honom, och den typen av passningar var någonting som han var extremt skicklig på senast han var i Brynäs.

I grund och botten är Silfverberg, Indrasis, Lindblom och Rödin oerhört bra ytterforwards till toppkedjorna, men det saknas snabbhet där. Rödin är fortfarande ganska snabb, men inte som förr.
Kommentera