Brynäs IF

725299 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2743146

Sv: Matchtråd: Växjö - Brynäs 2024-10-05
Gavve: Instämmer fullkomligt och denna typ nyanserade kritik är så välkommen (i mina ögon), bra analys.nVåran skitmatch är 3-0 mot Växjö, där vi enligt mig, är några oturliga studsar ifrån kvitterat. Detta kontra vår bottenkollega MoDo, som åker på duktigt med stryk mot Timrå i en helt fullkomlig överkörning!nVäl mött, ses i hallen på torsdag!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Växjö - Brynäs 2024-10-05
Har kollat igenom matchen i efterhand och jag tycker att det känns som en rätt okej bortamatch mot ett Växjö som verkligen var Växjö. Vi skapar inte mycket men det gör verkligen inte de heller. Dock besviken på några av våra mer etablerade namn.

Väldigt förvånad när jag läser GD:s betyg, jag tyckte Kinnvall och Trivigno var bland våra bästa idag och de får tvåor. Och vad gjorde d'Astous och Axel A för att förtjäna ettor? Vad har jag missat?
Kommentera

Sv: Matchtråd: Växjö - Brynäs 2024-10-05
saile39: "Våran skitmatch är 3-0 mot Växjö, där vi enligt mig, är några oturliga studsar ifrån kvitterat."

Ett Växjö vi inte vunnit borta mot i grundserien sedan 2016-10-15(!). Vi har tagit poäng (förlorat i OT eller på straffar) men inte vunnit (ens på övertid) senaste 7 åren (1 år gick bort när vi var i HA, jag är inte SÅ dålig på matte). Klart att det hade varit skönt att bryta mönstret men man får väl fortsätta längta efter det.:)
Kommentera

Sv: Matchtråd: Växjö - Brynäs 2024-10-05
saile39: Ja, kollade på Timrå - Modo och blev förvånad över hur Timrå fullständigt krossade Modo. Man undrar vad som försiggår innanför väggarna där uppe i Örnsköldsvik. Såg ju allmänt slött och frustrerat ut redan i träningsmatchen mot Brynäs. Inte för att man ska dra så stora slutsatser av försäsongsmatcher, men det var märkligt att se en så tydlig frustration där.
Kommentera