Brynäs IF

724944 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2743603

Sv: Matchtråd: Växjö - Brynäs 2024-10-05
OveJärnkrok: "Schysst tackling= En av våra bästa backar borta i två matcher."

Jag tycker det är viktigt att vi gör skillnad på schysst tackling och att bli avstängd här om vi ska diskutera detta nyktert.

En tackling som tar i huvudet kan aldrig (jag repeterar, aldrig) vara en schysst tackling så som reglerna är skrivna. Är den inte medveten är det ändå det mindre straffet som gäller (2 minuter) vilket var det domarna kom fram till i matchen i går (helt korrekt enligt gällande regler).

Att den sen anmäls och dessutom fälls i efterhand är ju det som är helt åt helvete när typ alla (inklusive 2 domare som granskat och motståndare) tycker att de 2 minuterna var allt som behövdes. Sen är det klart att motståndarpubliken skriker på beslutet och det hade vi också gjort där och då för att försöka påverka. Till och med Växjösupportrar tycker ju att det är helt galet (finns så klart undantag som tycker annat överallt, pratar generellt här).
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Växjö - Brynäs 2024-10-05
Gavve: Reglerna är fel, det borde aldrig blivit en tvåa. Och avstängningen är bara en ny nivå av pinsamhet. Som sagt, ta bort tacklingar, det är inte värt det att tackla.
Låst ämne