Brynäs IF

724944 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2743612

Sv: Matchtråd: Växjö - Brynäs 2024-10-05
Peja: Lite tur i oturen att vi inte har match förrän på torsdag (gällande Söderström om han var lite krasslig). Jävligt trist att D'Astous missar Leksandsmatchen dock.

Djoos har väl varit på is, får se när han är tillbaka också (lär väl få mer info redan på morgondagens isträning). Tror inte han är tillbaka på torsdag redan men drömma kan man ju få göra.

Sen ska det bli intressant att se hur Brynäs gör kring överklagan då de verkar ha typ halva hockeysverige med sig (andra halvan säger ingenting och är alltså inte bara för det mot Brynäs).

Edit: Självklart synd att D'Astous missar Malmömatchen också för oss. Jag tänkte mer på hemma, Leksand, mediakub på plats och fullsatt. Det han missar i och med det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Växjö - Brynäs 2024-10-05
Det jag ändå tycker är ”skönt” är att det inte bara är vi Brynäsare som förkastar detta, det stormar kraftigt på twitter över D’Astous avstängning, från fans som sympatiserar för andra lag.

Lite som några varit inne på, dom skickar ju domarna rätt under bussen genom att ta detta beslutet.

Ett horribelt jävla beslut och jag hoppas att Brynäs överklagar (även om jag kanske inte tror att dom kommer göra det)

Sen ska man komma ihåg att nu är ribban satt inför resterande delen av säsongen, finns alltså 0 skyldighet hos mottagaren inom svensk hockey utan man kan sätta sig i den berömda skiten totalt som puckförare och inte behöva tänka på konsekvenserna. Man är ändå skyddad mot all fysisk kontakt vad det verkar.
Låst ämne