Brynäs IF

724953 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2743673

Sv: Matchtråd: Växjö - Brynäs 2024-10-05
Gavve: Kollade upp dessa också och Elo och Lindgren har inte varit aktiva som spelare eller domare sen 80/90-talet. Så länge sen att det knappt ens är relevant längre. Damspelarna har väl lite färskare erfarenhet men damhockey är också rätt annorlunda i hur de bedömmer situationer. Emwall är väl den i DN med mest relevant erfarenhet och tycker det säger en del att han är den som inte tycker D'Astous ska straffas.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Växjö - Brynäs 2024-10-05
Silfverkroken: Varför säger ni inte samma saker om de som skickade anmälan dit då? Disciplinnämnden är ju inte de som avgör om ett ärende ska granskas eller inte. Det är Players Safety Group (PSG förkortat).

Tycker ni hockeykunskaperna hos Christoffer Norgren, Michael Sundlöv, Peter Andersson och Per Ledin också är åt helvete också?

Christoffer Norgren = Slutade spela 14/15 och tränade så sent som förra året Oskarshamn.
Michael Sundlöv = Behöver väl knappast en presentation.
Peter Andersson = Domarchefen, inte tränaren.
Per Ledin = En gris på isen men spelade länge (slutade efter 18/19). Var förra året tränare i J18 också.

Det är lätt att sitta och säga att det är Disciplinnämnden som tar dåliga beslut (jag håller med om det). Men de har ju granskat fallet som personerna ovan bedömt ska granskas. Det har ju passerat två instanser. Då måste man ju kritisera båda instanserna som gjort fel (enligt mig/oss).

Det är ju lätt att sitta och prata om att det är gamla gubbar och kärringar (inte ert ord, utan mitt) i Disciplinnämnden och att de saknar hockeykunskaper. Men då måste man ju också förklara hur dessa herrar (här är det bara herrar) i PSG granskar och tar beslutet att skicka händelsen till Disciplinnämnden också.
Låst ämne