Brynäs IF

724955 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2743738

Sv: Matchtråd: Växjö - Brynäs 2024-10-05
Gavve: Håller med och oavsett om det är disciplinnämnden som har tagit det definitiva beslutet så är det tragiskt att det ens hamnar där.
Först domarnas bedömning på isen med videogranskning men att PSG väljer att ta det vidare kan jag inte annat än tycka är ren feghet. Dom vill inte avgöra frågan fast dom borde ha kunskapen att kunna säga stopp och även stötta domarna i sin bedömning vilka nu blir totalt överkörda.

Om vi nu inte klarar av att ta korrekta domslut på match så kan man fråga sig hur många instanser det ska behövas för att göra rätt. Två är tydligen för få….
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Växjö - Brynäs 2024-10-05
Det är stor komik att läsa ärkecyklopet och HS egen Bagdad-Bobs inlägg i modoboken. Tydligen är domarna som granskade Charlies situation fullständigt inkompetenta (men BB har väl aldrig gnällt på domarna förr?) så det är tur att den otroligt kompetenta DN nu tagit rätt beslut och stängt av den i BB’s tycke väldigt vårdslöse Charlie i 2 matcher.

JFK har tappat all form av trovärdighet och det går inte att ta mannen på allvar… Det blir ännu roligare när han på allvar tror sig ha mycket högre hockeykunskap än samtliga andra här inne. Det är därför han ser saker ”annorlunda”… Det finns ett ord för sådana, 🤡
Låst ämne