Brynäs IF

724972 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2744173

Sv: A propósito de nada
På tal om Jumbotron och LED-rampen som ska upp runt arenan. Ser verkligen fram emot när allt är klart. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att dom gör sig av med Status Quo låten som intro. Det är 0% tryck i låten. Byt till någon som ger lite adrenalin. Håller alla tummar och tassar på något vräkigare!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Groggfinken: Totalt medhåll! Fruktansvärd låt i sig och än värre som introlåt. Nästan så att Infinity kan få komma tillbaka igen för... vad är det nu? Fjärde, femte gången?

Jag håller fortfarande slutspelsintrot från 2017 som bäst hittills.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Groggfinken: Status-låten var mossig redan året vi åkte ut så det får vi verkligen hoppas.
Sen skulle det även vara fint om vi hade en nyare supportersång. Brynäs Hej i all ära och den ska naturligtvis finnas kvar, men det hade varit härligt med någon mer stämningsfull hymn också likt Färjestad och Rögle.
Sen kräver det förstås att nån tar sig an det uppdraget som både har musikaliska färdigheter och kan lägga ut texten som tilltalar alla Brynäsare:)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Groggfinken: Jag utgår från, eller hoppas åtminstone, att Status Quo bara var ett tillfälligt intro just eftersom jumbotronen inte var klar. Om det inte är fallet så är jag med dig, otroligt trött introlåt.
Kommentera