Brynäs IF

724982 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2744332

Sv: A propósito de nada
Axelsson: Det är ändå fascinerande att några random gamla spelare som har andra heltidsjobb och som antagligen bara lägger enstaka timmar i veckan under säsong på hockey tillåts köra över erfarna elitdomare kring regeltolkningar, men det är ju den strukturen som man har.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lassi Thomson i Malmö ser riktigt bra ut. Klassvärvning.

Tror definitivt inte Malmö blir ett strykgäng i år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Man blir ju mörkrädd när man hör Christoffer Norgren i podden. Han kan eller vill inte redogöra för hur dom kommit fram till beslutet eller varför utan mer eller mindre enbart hänvisar till domen.

Jag hade köpt den här anmälan om domarna på isen antingen missat det helt eller inte tittat på det i efterhand. Nu underminerar PSG hela domarkåren.. Alltså YRKESGRUPPEN som har till ansvar för att regelboken efterlevs, och dom kom fram till en 2:a.

Att karln sen verkar ”förvånad” över att det blivit sådan uppståndelse visar mest på hur långt från sporten dom faktiskt befinner sig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja och än mer när man hör intervjun i Nedsläpp med Christoffer Norgren från PSG. Han är inte så sugen på att motivera varför dom valde att ta det vidare till DN. Han hade inga kommentarer på frågan om dom inte tyckte att dom körde över domarna som hade gjort en annan bedömning på plats efter videogranskning. Sen blir det än mer märkligt när Erik Karlsson pressar hon kring Keegan Lowes ansvar där han svamlar nåt om att han som back har en uppgift att få ut pucken… Då är alltså backar fredade från tacklingar från nu om dom bara försöker få ut pucken och har därmed inget eget ansvar att skydda sig.
Kommentera