Brynäs IF

725155 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2744471

Sv: A propósito de nada
Farsang: Jag tycker han alldeles för mycket kvar att bevisa på denna nivå för att förtjäna ett 3-års kontrakt på nytt.

Han har ett enormt misslyckande bakom sig vid degradering. För att inte tala om ett haveri. Nu tog han Brynäs tillbaka, kommer inte få cred från mig för det, det var förväntat efter nederlaget. Jag tror absolut han kan bli kanon på sikt. Men 6 matcher på nivån han inte löste senast? 3 nya år? Det är för låg kravbild i min bok. 1 år, om man verkligen tror han är mannen för jobbet för att inte låsa in sig i dessa långa, dyra kontrakt.

Sen vad vet vi om Kelleher erbjöds kontrakt? Har det pratats om det?
Han hade passat väldigt väldigt bra i årets Brynäs. Värd att lägga pengar på istället för en som Schroeder..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Dasstuss: själv skulle jag inte klandra Alcen 100% för degraderingen. Det är något som hela organisationen löste. Skev självbild av vad man var för
Lag i nutid. Kickar tränare år efter år. Nedåtgående spiral som bara kunde sluta i degradering, tyvärr fick Alcen ta smällen för andras arbete.

Sen väljer styrelsen att kicka Micko manner EN match innan kvalet. Tror vi hade sluppit HA om man kickat manner 5-6 matcher innan kvalet eller låtit han styra laget genom kvalet.
Ove och masken fick för lite tid att ta tag i det.

Sänder ju bra signaler att man verkligen tror på sin sportchef för framtiden men bara ge ett ettårskontrakt 😂

Kelleher ”vet” vi för media skrev om det. Inte konstigt att han tog en mega lön i djurgården dock.

Så som laget ser ut så hade Kelleher enbart kunnat ta Indrasis plats enligt mig. Han passar inte in någon annan stans. Kelleher var säkert tänkt att spela på Trivignos plats. Men efter att ha sett Trivigno så är jag ändå väldigt nöjd med utfallet av den värvningen.

Och skulle han ta Indrasis plats så hade Brynäs vart tvungen att bryta Indrasis kontrakt för att ta in Kelleher.

Onödigt att bryta ett kontrakt för en liknande spelare.

Och nej Kelleher i en fjärdekedja hade aldrig funkat.


Oavsett så är det roligt när man kan klaga på en sportchef att han inte är värd kontrakt och sen klaga när han inte tänker överbetala för en spelare bara för att vi ska ha en spelare som man gillar i HA. Där snackar vi om felbyggt deluxe.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dasstuss: Schroeder och Kelleher slogs inte om samma plats, så det är felaktigt. Vilken av våra vingar ska vi byta mot Kelleher? Utan facit i hand? Silfver? Lindblom? Bobby? Kopacka? Rödin? Det finns ingen plats för Kelleher, synd då jag tyckte om honom men det går inte att göra alla glada tyvärr. Det är ingen välgörenhetsorganisation
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dasstuss: Blir ju lite skevt att jämföra forward vs center.
Kellehers position går rimligtvis att jämföra med Trivigno. Där vågar jag påstå att vi helt klart fått mer bang for buck än var Kelleher hade gett oss.
Kommentera