Brynäs IF

725155 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2744748

Sv: A propósito de nada
Tror faktiskt Kelleher skulle kunna prestera bra i SHL i rätt roll och med rätt förutsättningar . Saknar hans kreativitet/ bryta mönstret och möjlighet att ”slå sin gubbe” vilket tycker jag har märkts i en del situationer hittills med årets Brynäs ffa i PP men även utanför PP

Tycker han står upp relativt bra fysiskt också trots sin längd och vikt.

Kelleher är en ganska unik spelare!

En annan sak jag gillade med honom var att han varvade upp och verkligen levererade när det gällde i slutspelet( sen självklart skillnad mellan HA och SHL) Många andra trollgubbar brukar kunna bli osynliga i den typen av spel.


Sen såklart måste man väga in lönen som lät väldigt hög ( den han fick i DIF )
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Lite det jag är inne på. Så som laget är uppbyggt i övrigt så hade man haft råd med hans typ av spel för att också få det extra vapnet i PP. När saker gick i stå kunde det ändå blixtra till från hans sida.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Wiken sätter allt på ett kort att gå upp med Diffet den här säsongen. Därav lönen till Kelleher som var MVP i slutspelet. Lyckas det inte så är pensionärerna ett år äldre och klubben är väl mer eller mindre bankrutt. Var väl förra säsongen dom lånade typ 10 millar av fotbollen.

Frågan är väl egentligen hur länge båda Stockholmslagen klarar elitlicensen?
Kommentera