Brynäs IF

725155 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2744782

Sv: A propósito de nada
Dasstuss: Jo men det är ingen som häcklar dig eller Kopacka här. Vi alla här älskar Kelleher för det han gjort för Brynäs och vad han betytt. Sen efter säsongen avslutades samarbetet utan hard feelings från någon sida och sen är det bra så (Brynäs ville fortsätta samarbetet ska vi komma ihåg). Sen släpper vi (de flesta supportrar alltså) det och går vidare. Kelleher är inte en toppspelare i SHL sett till vad han begär i lön och det får man ju acceptera och gå vidare med hur mycket han än betytt för oss.

Att du då tjatar om att vi borde behållit honom och att han skulle passa in kan upplevas som lite konstigt (och tjatigt) eftersom alla ville det utom Kelleher själv. Du får väl gå på honom om att han borde stannat i så fall? Vi "alla" här ville ha honom kvar (även om vi är nöjda med Bobby so far) men inte för 250k+ i månaden som man får en toppspelare för.

Det är ju knappast en kontroversiell åsikt att Kelleher inte är värd 250k+ i månaden i SHL eftersom inget annat lag vill ha honom för den lönen heller. Det har inget att göra med att häckla honom eller tycka illa om honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Klart han ville stanna, och personligen tycker jag att han var värd en väldigt hög lön. Sen är det ju upp till JA att få det att hända. Det är väl därför han fått nytt evighetskontrakt med klubben tänker jag. sen den siffran du nämner är ju bara tagen ur luften. Schroeder och Bobby är inte här för kaffepengar heller som några vill få det att låta som.
Kommentera