Brynäs IF

725155 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2744789

Sv: A propósito de nada
Dasstuss: "personligen tycker jag att han var värd en väldigt hög lön."

Det får du tycka och det är ingen som dömer dig för det (eller i.a.f. inte jag). Men uppenbarligen håller ingen annan sportchef med om det heller. Det kan nog göra att du tolkas som att du inte har någon aning om vad du pratar om eftersom du är den enda som tycker detta (bland supportrar och sportchefer). Om han varit värd pengarna hade väl något annat SHL-lag värvat honom hur dålig eller bra JA än är?

Om det finns 14 sportchefer i SHL som inte tycker Kelleher är värd pengarna väger det högre i min värld än att en random supporter tycker det. Det betyder inte att jag tycker illa om dig eller att jag inte respekterar din åsikt vill jag vara tydlig med.

Bobby vet vi inte vad han kostar (trots att du säger att han är dyr), så jag kan varken säga bu eller bä kring vad han kostar. Jag tvivlar dock på att han kostar 250k (min åsikt, ej fakta).

Schroeder har det dock nämnts flera gånger (i olika poddar har jag för mig) att Rapperswil tar halva kontraktskostnaden eftersom de bröt kontraktet och att det därmed är billigt för Brynäs. Och nej, jag VET inte för det men det är inte taget ur luften.

Och gällande Kellehers lön har jag visat hur jag räknade förut. Alltså ej heller taget ur luften även om det inte behöver stämma på kronan. Det är baserat på Expressens artikel (som ej heller lär vara taget ur luften). Men samma här, jag vet så klart inte eftersom jag inte sett kontraktet.
www.expressen.se/sport/hockey/shl/tyler-kelleher-valjer-djurgarden/

Att komma med "Det stämmer inte" eller "De är också dyra" och sen inte visa några egna räkneexempel eller citat/artiklar som påvisar det du säger inger inte trovärdighet heller. Kom med lite källor som visar på det du skriver så kommer fler folk se dig som trovärdig vare sig källorna är bra eller inte. Att hela tiden gå i försvar och säga "Så är det inte" trots att motparten (i detta fall jag) visat både räkneexempel och källor tycker jag visar på att man inte har några egna källor kring ens egna åsikter och det är så klart inget fel i att ha åsikter. Men då får man ju vara tydlig med att det är just åsikter och inte presentera det som fakta som du försöker göra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Oj nu var killgissningarn i full gång här ser jag. rent nonsens.
Kommentera