Brynäs IF

725685 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2746633

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Gavve: Jag har lite svårt att se att man kan göra något, jag tror det är mer rätt att bara ha tålamod med alla kedjor så som dom ser ut. Ser inte att man kan stoppa in Schroeder någon annanstans. Vi ska inte röra till varken första eller tredjekedjan. alternativt flytta upp Ölunds kedja till andrakedjan, och ner med Schroeders kedja. Tror inte att vi ska röra till det så som det är just nu, det förlorar vi mer på än vad vi skulle tjäna på det. Schroeder kan nog inte driva på sina kedja, det måste någon annan göra. Rödin försöker men tycker mest att han snurrar runt. Vi får ha tålamod och vänta på att Oskar kommer igång lite mer så släpper det.

Gillar dock det jag ser av Anton Ohlsson. Gillar det jag ser av den kedjan ändå, Vesel tycker jag är jäkligt gedigen. Men jag är ingen expert.

Tuff förlust, suttit och kollat stats och vridit ut och in på det för att hitta något positivt och det jag kan se är att vi ligger väldigt bra till defensivt. Bara Timrå och Skellefteå är bättre än oss när det kommer till snittet på insläppta mål. Jag tror vi har 2.14, skellefteå 2,12 och Timrå 1,8.
Det vi saknar är ju offensiven, jag tycker att defensiven i praktiskt taget varit väldigt jämn och stabil i alla matcher utom kanske Växjö matchen där dom stänger ner oss totalt och kontrar oss. Förutom det så tycker jag att vi är väldigt jämna.

Dessutom, är det flertal matcher där vi lika gärna hade kunnat fått en poäng, eller två, istället för 0. T.ex mot FBK, Mot LHC och ikväll mot Leksand. Mot LHC hade vi en ribbträff. Har vi tålamod och får studsarna med oss lite mer så tror jag att det kommer gå emot det positiva hållet så länge vi håller samma defensiva nivå som vi har haft hela inledningen.

Mvh Försök till att vara Positiva Jocke
Kommentera