Brynäs IF

725756 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2746791

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Hade panelen varit lite mer nyanserad så borde man ha tagit hänsyn till att 9 av dom där 10 spelarna faktiskt redan och i olika hög grad har erfarenhet av spel i SHL.
Mao: att jämställa kraven och önskemålen på dessa 9 spelare med de man har på Schroeder, som bara spelat 7 matcher i en helt ny liga, känns väl sådär lagom nyanserat...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Huge: Tycker att Schroeder visar i matcherna att det finns något där.

Hade det varit så att han jämnt och ständigt tappar puck, inte hänger med i tempot, är superanonym osv. Då hade jag varit orolig.

Visst poängen har ej ramlat in (som för många andra också) men jag tycker att Schroeder tydligt visar att det finns något.
Skicklig med puck, jobbar hårt, har ett bra skott, det syns att han har en bra hockeyhjärna.

Sen att som Ex skriver att han varit inne på fler mål bakåt än framåt kan ju lika gärna vara ett bevis på att kedjan inte fungerar helt hundra.
Nej, jag är tämligen övertygad om att det kommer vända för honom snart.

Nu talar jag lite emot förstakedjan då jag tycker dom var riktigt bra igår..
Men jag hade gärna sett ett byte mellan Rödin och Miks.
Rödin för att han spelar mer annorlunda än Miks.
Och för att jag tror det skulle passa bättre att köra Miks med Lindblom.
Rödin har enligt mig ett underskattat passningsspel. Han slår ofta passningar som inte många ser. Detta gör givetvis även Miks. Men tror Silfver/Larsson hade mått bra av Rödins spel (skyddande av puck tex).
Hade varit intressant att se Rödin med Silfver/Larsson.
Kanske tom peta in Kopacka med Lindblom (Kopacka får vara vår Clark).
Trivingo som en slamkrypare där då jag tror ett målskytte finns i den spelaren.
Kommentera

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Huge: "Mycket har funkat hos SHL-nykomlingen Brynäs och många andra spelare har levererat" är kanske är lite att ta i också. Vi har 9 spelare som gjort mer än 1 poäng i laget och sen 7 spelare som gjort 1 poäng var.

Det är väl främst Silfver och Kopacka som levererat mål (enda spelarna med över 1 mål gjorda) och sen Bobby, Indrasis och Söderström som producerat assist. Värt att nämna D'Astous 1+2 också då han bara spelat 5 matcher.

Edit: Alltså detta jag ifrågasätter: "många andra spelare har levererat", inte att Mycket har fungerat (för det har det).
Kommentera