Brynäs IF

725777 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2746924

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
honken21: Tycker detta snacket om Indrasis blir otroligt överdrivet. Kedjan producerar. Då kan inte indrasis vara så dålig som vissa här inne påstår. Fattar att hans spelstil med uppenbara brister sticker i ögonen på folk. Men som det pratats om förr så är Indrasis high risk/high reward. Och oavsett vad, gör du assist så gör du något rätt. Han har producerat och kedjan ser faktiskt bra ut. Det går inte ihop. Tycker det börjar påminna om snacket om Alcén. "det är inte hans värvningar" när han gjorde något bra. Samma med Indrasis nu. När indrasis står för 0p och bidrar med flera mål bakåt så köper jag det. Men när poängen trillar in för honom så gör han det bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Varit en del vändor kring kedjorna efter gårdagens insats (Blir fortfarande förbannad på att vi torskade när jag tänker på det..)

Satt igår kväll och grubblade över formationerna och tänkte att OM man ska göra ändringar så kanske man skulle kunna testa något sånt här:

Silfverberg - Ölund - Lindblom, Ölund kan driva upp farten, Lindblom går på kassen och Silfverberg får vara mannen med pucken.

Rödin - Larsson - Indrasis, ge förra årets succékedja några matcher för att se om dom kan lyckas även på SHL nivå (dom testades väl på försäsongen men känner att man kan ge dom en ny chans, kemin har ju uppenbarligen funnits)

Kopacka - Schroeder - Trivigno, transatlantisk kedja kanske kan ge Schroeder någonting att spela med landsmän och spelare som konstant driver mot mål, samt ”lättare” match-ups ger Schroeder chansen att kanske komma igång med produktionen (tycker inte han har varit så dålig som vissa vill påstå)

Fjärdefemman får fortsätta som den är, tycker dom kommer in och gör ”det dom ska”.
Kommentera