Brynäs IF

725790 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2746951

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Semic: Jag tror tyvärr att kedjan med Kopacka, Schroeder och Trivigno skulle bli katastrof bakåt. Den kedjan funkar för att Ölund tar det största defensiva ansvaret. Jag tycker inte vi ska röra den kedjan överhuvudtaget, men kul med lite idéer och bollande med hockeytankar.

Jag ser personligen inte någon annan plats för Schroeder än i andrakedjan. Inte för att någon annan skulle göra det sämre på andra platser utan snarare för att Schroeder skulle göra (enligt mina teorier och tankar) det mycket sämre där nere, och det skulle påverka vår defensiv.

Däremot absolut, kan man testa att skifta Indrasis mot Rödin eller Oskar, men även där tycker jag väl att det kanske är lite för tidigt. Indrasis gör ändå poäng. Ge det 3 matcher till och se vad som händer i kedjorna säger jag. Det kommer även bli ett lyft med Chucky och Djoos tillbaka även offensivt.

Kan det vara så att Victor Söderström har behövt att ta mycket mer defensivt ansvar när han spelar med Viktor Persson och därför försvunnit lite offensivt? (Sen kan han mycket väl bara haft en sämre match, så klart. Bara en teori.) Gillar verkligen Viktor Persson och mycket av det jag sett av honom på isen men det finns tillfällen då han inte riktigt hänger med och sjabblar till det lite. Vilket även är fullt förståeligt ärligt talat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
JawKee: Söderström kom väl också tillbaka från sjukdom? Kan ju vara något som spökar lite (man vet ju själv hur man kan vara även efter en kortare magsjuka/förkylning). Kanske också något som spelar in även om din teori låter rätt trolig också.
Kommentera