Brynäs IF

725741 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2747829

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Bara jag som tycker den här matchen var ett steg framåt för Lindblom? Han sumpar ju chanser till den grad att man tycker synd om honom men han tar sig åtminstone till lägen till skillnad från tidigare matcher där ham varit rätt anonym matcherna igenom. Hoppas han får några studsar med sig snart så tar det förhoppningsvis fart i produktionen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Silfverkroken: Helt enig. Tycker nästan synd om karln då han kämpar (och har kämpat) med självförtroendet i hela livet (och med sjukdom utöver det). Gäller att vi har bra mentala coacher och/eller stödpersoner kring såna som gör det mesta rätt men det ändå inte fungerar. Han gör verkligen inte många misstag där ute och har inte gjort heller (betyder inte att han är perfekt för det utan mer att han varit osynlig).

Man vet ju själv hur såna perioder är i livet (de flesta vet i.a.f.). Allt går skit på jobbet och man tappar saker hemma och barnen (för de som har barn) bråkar och vad man än gör så går allt ändå åt helvete och verkligen ingenting fungerar. Då är nog fler än jag nära på att ge upp ibland och självklart sviker det redan dåliga självförtroendet då (ni andra som har halvkasst självförtroende förstår vad jag menar).

Hur som helst ett fall framåt för honom i dag. I det stora hela ett fall framåt för den kedjan även om de har långt kvar ändå (Schroeder är jag fortsatt tveksam till).
Kommentera