Brynäs IF

725741 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2748116

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Stefan R 63: "vem eller vilka ska ersätta tycker du? 2 juniorer??"

Jag tycker allting ser ut ungefär som vanligt. Vi spelar bra mot topplagen och när vi sedan ska vara spelförande på hemmais mot bottenkonkurrenterna är det ruskigt ineffektivt och vips en kontring och mål i röven. Sen är ju diskussionen om vilka som skulle må bra av att sitta på läktaren någon match helt oväsentlig eftersom bredden på forwards som vanligt är lövtunn.
Skillnaden hittills skulla jag säga är att vi har målvakter som på egen hand kan knipa poäng åt laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
munkas: "Vi spelar bra mot topplagen och när vi sedan ska vara spelförande på hemmais mot bottenkonkurrenterna är det ruskigt ineffektivt"

Vilka bottenkonkurrenter har vi mött på hemmais denna säsong? Rögle och Leksand? Rögle vann vi överlägset mot (inte resultatmässigt men spel och chansmässigt) och Leksand dominerade vi mot (typ 10m mot 3m i anfallszon) även om de skapade fler chanser (där håller jag alltså med dig till viss del).

Malmö är liksom sexa just nu (3p före oss) och de tycker jag inte man ska räkna som bottenkonkurrent på något sätt så som de startat säsongen. Så om vi på 2 matcher gjort 1 bra och 1 halvdålig mot "bottenkonkurrenterna" så tycker jag nog att man kanske inte kan dra den slutsatsen redan.

Som det ser ut nu är väl bottenkonkurrenterna:
Modo, Rögle, HV & Leksand (räknar själv botten 4 som "botten" eftersom de inte går till slutspel alls) men jag tror Leksand kommer resa sig och att Örebro kommer falla.

Tycker det är alldeles för tidigt att dra några slutsatser om hur vi spelar mot lag X eller Y efter bara 8 matcher (helt okej att tycka annorlunda så klart). Det enda vi kan säga är att vi har mycket puck (ej synonymt med mycket chanser) och att vi är sjukt täta bakåt. Och det är vi vare sig vi möter botten eller toppen än så länge.

Vi känns verkligen som ett lag som kan gå igenom hela serien med 2-1 eller 1-2 (och några i öppen kasse på det) i alla matcher just nu. På gott och ont.
Kommentera

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
munkas: Nja lite bättre än vanligt ser det definitivt ut. Fortsätter det så här hamnar vi på 78p. Finns tecken på att vi har mer att ge. Jag gissar på att vi slutar på 85p.
Kommentera

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Dags att sätta upp Vesel och Trivigno i 1:a eller 2:a linan nu. Schroder och Indrasis nedåt i linorna.
Kommentera